Politica de Confidențialitate

Introducere: Noi, la [SIMORO TIMTRANS SRL], ne angajăm să protejăm informațiile dumneavoastră personale și să respectăm legile și regulamentele relevante privind protecția datelor. Această politică de confidențialitate își propune să explice modul în care colectăm, utilizăm, stocăm și partajăm informațiile dumneavoastră personale. Prin vizitarea site-ului nostru web [www.simorotimtranssrl.com] sau utilizarea serviciilor noastre, sunteți de acord cu această politică și cu prelucrarea informațiilor dumneavoastră personale în conformitate cu aceasta.

Informațiile Pe Care Le Colectăm: Colectăm informații personale de la dumneavoastră atunci când interacționați cu site-ul nostru web sau cu serviciile noastre. Aceste informații pot include numele dumneavoastră, adresa de email, numărul de telefon, CV-ul și alte informații relevante pentru angajare și formare profesională.

Cum Utilizăm Informațiile Dumneavoastră: Utilizăm informațiile dumneavoastră personale în scopurile următoare:

  • Furnizarea serviciilor de angajare și formare profesională.

  • Contactarea dumneavoastră și informarea despre oportunitățile de angajare.

  • Îmbunătățirea și personalizarea serviciilor noastre.

  • Respectarea obligațiilor legale și reglementărilor.

Partajarea Informațiilor Dumneavoastră: Nu partajăm informațiile dumneavoastră personale cu terțe părți decât atunci când este necesar în scopurile menționate mai sus, respectând în același timp confidențialitatea acestor informații și conformându-ne legilor și reglementărilor relevante.

Drepturile de Acces și Corectare: Aveți dreptul să accesați, să corectați și să actualizați informațiile dumneavoastră personale atunci când este necesar. Puteți, de asemenea, să solicitați ștergerea informațiilor dumneavoastră în anumite cazuri.

Securitatea și Păstrarea Datelor: Luăm măsuri de securitate adecvate pentru a proteja informațiile dumneavoastră personale și pentru a menține confidențialitatea acestora. Vom păstra informațiile dumneavoastră pentru perioada necesară pentru a îndeplini scopurile menționate mai sus.

Actualizări la Politica de Confidențialitate: Ne rezervăm dreptul de a actualiza această politică periodic. Orice modificări vor fi publicate pe site-ul nostru web, iar dacă sunteți un utilizator înregistrat, veți fi notificat cu privire la modificările semnificative.

Contactați-ne: Dacă aveți întrebări sau solicitări cu privire la politica de confidențialitate sau cu privire la prelucrarea informațiilor dumneavoastră personale, vă rugăm să ne contactați la legalteam@simorotimtranssrl.com.

Data de Intrare în Vigoare: Această politică a fost ultima actualizată la data de 06/10/2023.